Home › Maren Broekens Sportpsychologie

WELKOM

Weet jij wat jouw weg naar de top is?

Tel dan je zegeningen met het ontwikkelen van een mindset die helpt om jouw talent en vaardigheden om te zetten in klinkende prestaties. Door aan mentale krachttraining te doen, kun jij namelijk werken vanuit je eigen kracht en de concurrentie het nakijken geven.

 

Wil je weten wat mentale training voor jou kan betekenen?
Vul dan de checklist in!


Maren Broekens heet je graag van harte welkom om het beste uit jezelf te halen. Zij begeleidt sporters, coaches en andere geintereseerden bij het verbeteren van hun persoonlijke prestaties of groepsprestaties en bij het vergroten van hun plezier in sporten of presteren op een ander vlak. Daarbij is een sleutelrol weggelegd voor mentale training, want onzichtbare mentale kracht levert zichtbaar resultaat. Maren heeft een aanpak die duurzaam en integraal is. Daarbij is oog voor invloedsfactoren die binnen en buiten het sportterrein, het lichaam en de geest een rol kunnen spelen. De werkwijze verschaft een weg naar focus, trefzekerheid en optimisme! Maak de balans op en bekijk hoe jij sprongen vooruit kunt maken met your next step.

Maren Broekens Sport- & Prestatiepsychologie verzorgt ook workshops op het gebied van sport en prestatiepsychologie met praktische informatie en toepassingen voor onder andere sporters, trainers, coaches, ouders van jonge sporters en binnen de gezondheidszorg

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op via het contactformulier.

 
linked in  facebook  twitter  VSPN beeldmerkOffiele partner van Talentboek - het platform voor sporttalent Talentboek